Мерц Специал на 50 години
История на красотата

Dragees-1964

ИНОВАЦИЯ НА ПАЗАРА

Дражетата Мерц Специал се появяват с цел да подобрят състоянието на външността, подобрявайки вътрешното състояние. Рекламното послание е: „Продуктът е полезен за целия организъм и най.вече за кожата, косата и ноктите.“


НОВО ПОСТИЖЕНИЕ В КОЗМЕТИКАТА:

За жената, която няма достатъчно време, Фридрих Мерц създава специалната пяна-маска. Пяната има нужда само от няколко минути за да могат активните съставки да проникнат в кожата. Идеално освежаване между офиса и срещата с приятели. „Чувствах се все едно се разхождам в гората“, казва ентусиазиран клиент след като е опитал новата пяна-маска.

piana-maska

Anzeige-1972

РЕВОЛЮЦИЯ В КРАСОТАТА

Рекламата на Мерц Специал задава провокативния въпрос: „Може ли да се яде красотата?“. Отговорът е категоричен: Да! Красотата идва отвътре. Поглъщайки дражетата Мерц Специал вие я стимулирате да излезе на показ.

Anzeige-Cleopatra

Жените на древния свят са имали нужда от десетки слуги за всекидневните си разкрасителни процедури. Жените на 70-те години имат нужда единствено от две дражета Мерц Специал.


Anzeige-1980-1

ЖЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯ

През 80-те жената се променя: популярни са спортовете и активния начин на живот. Остава обаче нуждата от грижа за красотата. Продуктите Мерц Специал са все така популярни!

ОПТИМАЛНА ГРИЖА ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА

Серията пяна маски през 80-те: според вида кожа и според нужната терапия, всяка жена може да избере най-подходящото за нея.

 

Schaummasken-80er

Dragees-90er
(нови опаковки на дражетата през 90-те години)


НОВО ПРЕЗ 90-ТЕ

Много проучвания са потвърждавали уникалността и действието на активната формула на дражетата. Но нови открития през 90-те правят възможно и нейното патентоване. Тайната на дражетата се крие в микро-капилярната формула – веществата се доставят и до най-малките кръвоносни съдове, достигайки по този начин до всички слоеве на кожата.

ЕСТЕСТВЕНА КРАСОТА

В края на 90-те се правят нови научни открития за взаимодействията между витамините, нутриентите, метаболизма и ефектите върху естествената красота. Продуктовата линия на Мерц Специал се увеличава с нови формули за „красота отвътре“.


Produkte-2000

site_merzspezial


МЕРЦ СПЕЦИАЛ В БЪЛГАРИЯ С НОВ САЙТ

Сайтът на Мерц Специал за България се появява на бял свят! Сайтът представя най-важното за продукта с изчистен дизайн и красиви снимки.


merz50-big