АЗ СЪМ СПЕЦИАЛНА

Казват, че „красотата е в очите на гледащия“ – че този, който ви гледа решава за вашата красота. Ние не сме съгласни! Как може красотата ни да бъде до толкова извън нашия контрол?

Външният ни вид не е случайност – работим върху него всеки ден. Стремим се към определен стил и конкретно излъчване. Цели индустрии са готови да ни продадат следващия идеален външен вид, който се определя като „красив“. Но не е ли индивидуалността също красива? Време е да дефинираме красотата откровено!

За нас истинската красота е когато от вън можеш да разбереш колко красив е човекът отвътре.

Когато виждаме чиста кожа, блестяща коса и здрави нокти тези черти ни привличат защото те са огледало на доброто вътрешно състояние. Ние винаги можем да подобрим вътрешното си състояние и това винаги ще се забелязва във външния ни вид. Можем да помогнем на тялото си да си помогне само.

За да получите истинска красота, бъдете истински спрямо красотата. Отдавайте нужната чест на тялото си. Освежете настроението си. Покажете индивидуалността си. Правете го постоянно докато не сте убедени, че вътрешното ви аз е изпълнено с красота.

След това застанете пред огледалото и се насладете на истинската красота.

Научете повече за продуктите Мерц Специал.